Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Okozhat e agydaganatot vagy...

Okozhat e agydaganatot vagy más súlyos egészségügyi probklémát a mintavevő PCR pálcika végén lévő kemény műszálas anyag amelynek szálai beletörnek a nyálkahártyába?

Figyelt kérdés
Videót láttam a neten , melyben bemutatták, hogy valóban tüskék törnek bele a nyálkahártyába...Súlyos a heyzet. Az emberek meg ezt nem tudják...

2021. jún. 27. 09:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, d enem nyugtattál meg. Itt videóról van szó, melyben elhangzott hogy pamuttal is megcsinálták a kísérletet, és nemmaradt a húsban semmi. Én velem kipróbáltatták, tétényleg fáj amintavétel. Kemény anyag van rajta nem vatta,
2021. jún. 27. 10:32
 12/21 A kérdező kommentje:
Be is lett mutatva, nem csak mondva
2021. jún. 27. 10:33
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Jó, akkor fossál tovább attól, hogy tüskéket nyomtak az orrodba, és agydaganatod lesz. Minek tetted fel a kérdést egyáltalán?
2021. jún. 27. 11:22
 14/21 A kérdező kommentje:
A valódi kérdés inkább az hogy miért dugta el a cenzúra a belpolitikából az orvosiba. Hiszena kérdés nyilvánvalóan politikai.
2021. jún. 27. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Te tényleg nem vagy normális, ha ilyen marhaságokat elhiszel...
2021. jún. 27. 12:10
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

#7 "Azért énláttam egy videót ahol bizonyították hogy nem vata van a végén hanem kemény anyagból álló kefe szerű anyag. Ls mbemutatták egy kísérletben, valóban beletörtek a tüskén a húsba. szóval aggódom egy kicsit,"

Ez csak nagyítás kérdése. Azért látod olyannak, mert nagyon fel van nagyítva. Ha eléggé felnagyítod, akkor a bőr is rücskös, a rajta levő apró levált hámsejtek is hatalmas daraboknak és keménynek látszanak.

[link]

Felnagyítva ilyen egy fültisztító pálcika:

[link]

Nyilván olyan eszközt használnak ami nem csak megszúrja a nyálkahártyát, hanem le is szedi róla azt a felső réteget amiben a vírus megtalálható. Mint egy fogkefe vége. Ezen az oldalon lejjebb görgetve egy csomó mikroszkópos kép van egy szimpla fogkeféről, amiről te is tudod, hogy milyen vékony, apró szálacskákból áll.

[link]

2021. jún. 27. 12:58
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Maradjatok távol a tesztektől (is), mert az egy dolog, hogy DNS-mintát vesznek, de vannak olyan kutatások is, melyek szerint nanoszálak is vannak a vatták végein. Ezt a hozzászólást egy azóta már törölt YouTube-videó alól mentettem le:

„Idekinn (angol nyelvterület) sokan filóznak, hogy a teszt nem maga az 'oltás'-e. Miért kell mindkét orrluk? Miért kell feldugni egy 15cm hosszú swab-et egész az agyat elválasztó szivacsos csontig és ott forgatni (dörzsölni)? A kromoszóma 8, hogy emberi anyagot használnak a fertőzöttség megállapítására és nem vírusrészletet, csak hab a tortán. Aki nem hallott róla, keresse Dr. Andrew Kaufman leleplező videóját erről (szeretik törölni, de valakik mindig visszatöltik).”

Itt egy biológus beszél a „tesztről”:

[link]

Itt pedig egy videó a nanocuccról:

[link]

2021. jún. 28. 01:34
 18/21 anonim ***** válasza:
44%
17) a mintavételi pálcával juttattják be a chipet.ez a pálca a veszélyes,nem az oltóanyag.
2021. jún. 28. 06:55
 19/21 A kérdező kommentje:

17

Ötször teszteltek eddig. Háromszor korházban,kétszer utazás elpőtt. Ha rtudtam volna legalább az utazára nem csináltam volna meg. De a kórházat nem tdutam volna megoldani. Ha csak nem hamisítottam volna egyet.

2021. jún. 28. 20:39
 20/21 anonim ***** válasza:
19) akkor már menthetetlen vagy.Sajnálom.
2021. jún. 28. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!