Akik csak a vedettsegi kartya miatt oltattak, mennyire vagytok most idegesek, hogy anelkul is majd lehet menni eleg sok helyre?
Várd ki a végét! Meglepődnék, ha szeptembertől nem jönne elő valami újabb agyrém. Kíváncsi vagyok, hogy ezúttal kire lesz veszélyes az intelligens vírus. Valószínűleg most az oltatlan gyerekek körében fog terjedni, akik eddig 99%-ban tünetmentesen hordták ki a kovidot és köszönték szépen.
Szerintem kötelező lesz féllábon ugrálva közlekedni az utcán, hogy ennyivel kevesebbet érintkezz a fertőzött betonnal.
Újra maszkozás, home-office, kijárási tilalom, ingyenes parkolás...
Hát kicsit azért pipa voltam úgy 2-3 perc erejéig, de mivel elöszőr tényleg ezért oltattam, majd végül aztán meggyőztem magam, hogy mégsem ezért mentem, mikor elmentem rá, îgy annyira nem voltam nagyon berágva. Tudtam egyébként, h előbb utóbb így lesz, viszont örülök, hogy nem kell azon paráznom, h na vajon most elkaptam e vagy sem, ahogy elötte tettem.
Bennem nincs ilyen, h jaj oltott vagy oltatlan, mindenki saját maga miatt, saját érdekében oltat/ nem oltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!