Hogyan tudnék cannabist fogyasztani, úgy hogy nem a füstjét szívom be?
Figyelt kérdés
Sajnos egy betegség tönkretette a tüdőmet, szóval mindenféle dohányzás kizárva nálam. A cigarettával már régen felhagytam. De néha szeretnék cannabist használni rekreációs célokra. Tudtok erre alternativákat?
Sütit egyszer ettem de előtte már a hatás alatt voltam, szóval az nem tudom mennyire hat.
2021. jún. 24. 17:27
1/3 anonim válasza:
Sütiben is jó. A hatás kezdete kicsit kitolódik a cigihez képest.
2/3 anonim válasza:
Nem kell ehhez suti. Ha magaban megeszed akkor is hat. Mondjuk nekem ilyen esetben kevesbe utott be mint egy spangli.
3/3 anonim válasza:
Cannabis chips. Nem tom hol kapható, de elég jó cucc (nem pont olyan mint az igazi, de jó). :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!