Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pacmakerben valaki segíteni?

Pacmakerben valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kardiológiai gondozásra járok, szívritmuszavarral, két hegyű és három hegyű billentyűk rendellenességeivel. A vényomásom ingadozó 69/41 - 110/80 között. Általában 86/52. A pulzusom a 39-150 között ingadozik. 2 napja el küldött a háziorvos légszomjal és mellkhas nyomás érzés miatt tüdő gondozóba. Ott a doktornő azt mondta hogy nem tüdő eredetű a gond. Sürgősségivel kardiológia. És azt mondta hogy ő a helyemben mondaná a dokinak hogy nem e lehetne pacemakert be tenni. Szerintetek mondjam neki? Vagy hülyének néz mert hogy ő a doki majd ő tudja.
2021. jún. 23. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Nyilván egy kardiológus el tudja majd dönteni,hogy kell-e pacemaker. Azt nem kívánságra ültetik be. Billentyűcsere nem jött még szóba?
2021. jún. 23. 14:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a doki dönti el. Nem , nem jött még szóba. Csak mondom , ugyan mondjam e neki hogy a tüdőgyógyász mit mondott? ....
2021. jún. 23. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Megemlítheted,de a tüdőgyógyász az ambuláns lapra akkor ráírhatta volna terápiás javaslatként.
2021. jún. 23. 14:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. 2 szer csináltak idén 24 órás EKG-t. A legkevesebb pulzusszám 34 volt nappal dèlután. Mégis rá írták az ambuláns lapra hogy kritikus szívverés nem volt. Ezen a tüdőgyógyász is ki volt akadva, hogy akkor nekik mi számít kritikusnak.
2021. jún. 23. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindkét választ én írtam. :)

Én elhiszem neked, véleményem szerint is a 34-es frekvencia már pacemakerért kiált. De sajnos az orvosok nem úgy működnek,hogy a beteg mondja meg,mit csináljon. Jó esetben bunkón elhord mindennek.. (nővér vagyok,kórházban dolgozom,sajnos sok a paraszt). Javaslok egy másik kardiológust, kérdezz körbe kit ajánlanak,aki profi és emberi is.

2021. jún. 23. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

További Szép napot! És kitartást a munkahelyen .

2021. jún. 23. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Neked meg jobbulást! :)
2021. jún. 23. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!