A tüdőszűrő leletemet ki lehet újra kérni?
Figyelt kérdés
Sajnos hülye vagyok és otthagytam egy munkánál ahova nem mentem el és valahogy nincs bennem bátorság visszamenni és nem is szeretnék oda több okból is. Az eredetit adtam le, nos ha kikérem akkor a másolatot adják oda? A másolatot is elfogadják ha kérnék esetleg más munkánál? Mennyibe kerül kikérni ezt? Hol kell kikérni?2021. jún. 21. 17:00
1/6 A kérdező kommentje:
Azóta talán eltelt pár hét az nem jelent gondot?
2021. jún. 21. 17:03
2/6 anonim válasza:
Ott tudjak újra kiállítani, ahol az eredetit kaptad. Általában ingyen adnak egy másolatot (azon is eredeti pecsét lesz)
3/6 A kérdező kommentje:
2.köszönöm! :)
azt hittem pénzbe kerül de jó hogy ingyen van.
2021. jún. 21. 17:10
4/6 anonim válasza:
Nekem is ott adták ki újra ahol az eredetit kaptam,azt hiszem ingyen volt de ebben már nem vagyok biztos
6/6 A kérdező kommentje:
5.nem tudom biztosra mert van érvényes tbm de ott a vizsgálatért fizetni kellet talán 1700 forintot
2021. jún. 21. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!