Milyen orvoshoz forduljak ezekkel a problémákkal? Vagy mi lehet ez?
Nos, ezt hipochondriának nevezik, amit kísérhet pánikroham is.
"Lassan hónapok óta kísér egy érzés"
"Jelzem a tünetek lassan egy éve állandóak"
Most akkor, mennyi az annyi?
Köszönöm a válaszokat! :)
#2: Ha más nem marad, akkor kipróbálok hasonlót én is.. Jobbulást kívánok! :)
#3: Ez a probléma, hogy nincs az életben semmi problémám. Munkahelyem végett folyamatosan új ingerek érnek, legyen szó utazásról, új emberkről, új élményekről. Nem értem, hogy mi hozhatta ezt ki…
#4: Tehát keressek kifejezetten klinikai szakpszichológust?
#5: A probléma lassan egy éve kezdődött, viszont hónapok óta( 4-5 ) van azon a szinten ami már zavaró. Tehát az elején az, hogy hetente egyszer elkapott ez az “érzés” akkor még nem volt zavaró. Viszont most már szinte napi probléma lett. Talán valamilyen szinten már be is mesélem magamnak, hiszen tudom, hogy nem vagyok rosszul. Ezt nehéz elmagyarázni.
Ment a zöld mindenkinek, és még egyszer köszönöm!! :)
7# Igen, klinikai szakpszichológust vagy pszichoterapeutát. Az ő végzettségük egészségügyi, egyedül ők diagnosztizálhatnak és kezelhetnek mentális zavarokat. Ők meg tudják állapítani, hogy pánikzavarod, hipochondriád vagy egyéb lelki problémád van, ami testi tüneteket okoz. Ha úgy ítélik meg, hogy gyógyszerre lenne szükség - amit te természetesen elutasíthatsz -, akkor továbbküldenek pszichiáterhez.
5# (A kérdést nekem "címezted", csak 4#-et írtál.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!