Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a folt a combomom?

Mi lehet ez a folt a combomom?

Figyelt kérdés

Valaki találkozott már hasonlóval? Csütörtökön jött ki, elsőre csak pici vörös bevérzések voltak rajta, aztán szép lassan piros udvara is lett, és azóta is tartja magát (szombat van).

Valaki találkozott már hasonlóval/lenne tippetek, hogy mi lehet ez? Kell orvoshoz menni vele? Ha igen, ráér hétfőn? Kenjem vmivel?

Ha hozzáérek kicsit csíp, egyéb tünetem nincs.

Köszönöm!

[link]

[link]

[link]

2021. jún. 19. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem csípett meg valami?
2021. jún. 19. 14:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Első: nem hiszem, de könnyen lehet. :)
2021. jún. 19. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
pók csípés
2021. jún. 19. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos vmi csípés, látszik a folt közepén a behatolás.
2021. jún. 20. 17:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Van esetleg valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mennyi idő alatt múlik el az ilyen csípés?

Sajnos még mindig ott van, és nem halványodott csütörtök óta, azaz 4 napja.

2021. jún. 21. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Kenegesd, akkor jobb lesz. Nem tudom, hogy mennyi idő alatt múlik el, én 1-2 hetet tippelnék (persze lehet, hogy nincs igazam).
2021. jún. 21. 23:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kb egy hete van rajta a lábamon a folt, hétfőn voltam bőrgyógyásznál, ahol pókcsípést állapítottak meg, kaptam szteroidos krémet rá. Jelenleg a folt sokkal nagyobb, kb. 1,5x-ese az eredetinek, de halványabb, és kevésbé irritált.

A krémet 5 napig kenhetem, a holnapi az utolsó nap.

Szerintem szép lassan elmúlik majd a folt, bár a bőrgyógyász 2-3 napra tippelt.

2021. jún. 25. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!