Túl érzékeny a bőröm, hogy tudnék így borotválkozni?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szőrteleníteni, és abba a problémába ütköztem, hogy a lábaimon semmilyen módon nem tudom használni a hagyományos borotvát, mert nagyon durván kipattogok tőle. Sajnos az elektromos borotva sem megoldás, mivel a combjaim belső fele ugyanúgy kipattog tőle. Ráadásul sok benőtt szőrszálat eredményez. A gyantától félek egy kicsit, az epilátorok meg nagyon drágák ahhoz, hogy megvegyek egyet és kiderüljön, hogy nem működik. Mit tudnék kezdeni a helyzettel? van valami bőrápoló, ami meggátolja a kipattogást?2021. jún. 18. 13:11
1/4 Ypszilon1980 válasza:
Van aki úgy csinálja, hogy előtte 10 perccel bekeni testápolóval,de magát az érzékenységet nem tudod befolyásolni.
2/4 anonim válasza:
Használj női borotvahabot vagy borotvagélt, utána pedig aloe Vera sprayt vagy aloe Vera géllel kend be! Én is ugyanígy voltam mint te de amióta ezeket használom nem pattogok ki!
3/4 anonim válasza:
Keress olcsobb epilatort, biztosan talaslsz valamennyivel olcsobban is. Es mindenkepp megeri, mert meg jo par evig kifogja birni. Nekem 6 eve megvan, ugyanugy mukodik:)
Gyantat is kiprobalhatod, de az erzekeny borre nem annyira jo. Es altalaban az embereknek kipattig a bore ezektol, de ll ha este megcsinalod, lefekszel aludni, reggelre enyhulni fog, vagy el is tunik
4/4 anonim válasza:
A borotválkozáshoz mindig is valamilyen arckrémet, habot használtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!