Algoflextől lehet valami komolyabb bajom, ha egyszerre 3-4 tablettát is beveszek?
Súlyos migrénem van, és ez a szintű adag az egyetlen, ami kinyírja az agyamban a lüktető rohamot, amitől egyébként kb. 3 órán át lennék olyan szinten rosszul (agyban lüktető érzés), hogy inkább az öngyilkosságot választanám.
A papírján csak annyit írnak, hogy "különösen nagy adag" szívroham, stroke veszélyét hordozza magában. De hogy ez mennyi pontosan az nem derül ki.
Algoflex nem igazan jo migrenre szerintem, ezert is kell belole neked sok.
Orvossal irass valamit, vagy kerdezd meg a gyogyszerek lehetseges kombinaciojat. Pl nospat szoktak meg mondani a fajdalomcsillapito melle.
Szerencsere manapsag mar nagyon ritkan van migrenem, ha van is, 2 algopyrin megoldja. Nekem a kollagen szedese, sport, egeszseges taplalkozas es a cbd olaj segitett. Regen heti negyszer is volt migrenem, mostanaban mar csak 2 havonta egyszer es az is enyhe.
8: köszi!
A migrén maga nem olyan gyakori - ha sportolok, akkor kb. 2-3 havonta jelentkezik, most, hogy abbahagytam a járvány alatt havonta egyszer. Összefügg az egészséges életmóddal ez is, mint sok más.
Direkt megneztem neten, bele van irva a tájékoztatóba.
De le kellett pontozni, mert nem kesz valaszt adtam, hanem egyben tippet is minden ilyen alkalomra...jo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!