Hölgyek, tudtátok, amikor egy férfinak eléggé kell pisilnie, akkor meg van nagyobbodva a nemi szerve?
Figyelt kérdés
Pisilés után aztán összemegy.2021. jún. 15. 21:28
1/10 anonim válasza:
Pasi vagyok de ezt én sem tudtam. Xd
2/10 anonim válasza:
1x még jópár éve egy kiadós kocsmázás után már annyira ki akart jönni a söröcske a buszmegállóban, hogy tudtam, nem bírom ki hazáig. Így a Blaha mögötti egyik utcában egy teher-kapualjba engedtem ki, viszont az biztos, hogy az enyém nem volt "megnagyobbodva" ettől. 😁
3/10 A kérdező kommentje:
Az enyém vastagabb olyankor. Hossza is változik. De lehet nem mindig.
2021. jún. 15. 21:39
4/10 anonim válasza:
Máskor ne az ormányoddal szívd fel a sört...
5/10 anonim válasza:
És most mit kezdjek ezzel az információval?
6/10 anonim válasza:
Nem tudtam de akkor mindig pisilés előtt kell közösülni?
7/10 anonim válasza:
#6 szerintem ha egy pasinak már ennyire kell pisilnie, a wc-t fogja letámadni, és nem a nőt :D
9/10 anonim válasza:
Na és kérdező, azt tudtad-e, hogy a nőknek miniszoknyában nagyon gyakran van vizelési ingerük?
10/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy igaz lenne. Rokonom kamasz korában egy kocsiút alatt 2-3 órán keresztül tartotta vissza, szóval eléggé kellett pisilnie. Mégis a wcből rendes pisilés hangja hallatszott ki nem az hogy szivárgott volna, erőlködnie sem kellett, pedig abból amit leírsz enek kellett volna történnie.
Körülbelül 4 percig pisilhetett, mert levetkőztem, elrámoltam és utána még mindig hallottam, hogy pisil. Ki is szólt röhögve, hogy nem akar elállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!