Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a baj velem?

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Utalom a testem. 164 cm vagyok es 51kg. Sportolok itthon rendszeresen heti 5x vagy 4x(4x ha esetleg ugy erzem, hogy kene meg egy pihenonap), de megis amikor a tukorbe nezek nem tetszik amit latok. Folyamatosan ugy erzem, hogy sok rajtam a felesleges zsir.

Mivel itt a jo ido, szerettem volna magamnak venni nehany nyari ruhat. Az uton olyan sok szep csinos lanyt lattam, es rendesen rosszul ereztem magam, majdnem elsirtam magam, hogy en miert nezek ki igy.

Az iden lett volna eselyem, hogy egy teljesen normalis es kedves ferfival randira mennjek, de nem tudtam elkepzelni, hogy tenyleg erdekelnem ot. Udvarolt nekem, es nagyon jol megvoltunk sokaig, ugy ereztem, hogy megvan koztunk a kapocs, de a fejemben folyamatosan ott volt a gondolat, hogy mi van ha csak azert akar, mert nincs mas opcio neki, vagy csak szexre kellek es utana kesz.

Emiatt a frusztracio miatt sikerult tonkre tennem azt ami lehetett volna koztunk (vagy sem) es ma mar beszelo viszonyba sem vagyunk egymassal.

Ezek nem ujdonsagok egyebkent, mar evek ota ezeket csinalom..csak eddig meg sosem ereztem azt, hogy ez nem helyenvalo igy. Mindig olyan ruhakba jartam ami takar, sose sikerultek az alakulo parkapcsolataim (miattam)...

Nem tudom mit csinaljak.. mi a baj velem?

2021. jún. 15. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Egyszerűen fogadd el magad és csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz. ♥
2021. jún. 15. 19:31
 2/3 A kérdező kommentje:
En ezt ertem. A sportot is azert kezdtem el, mert szeretem, nem kenyszerbol. Nyelveket tanulok es iden szeretnem elkezdeni az egyetemet is (ami sokban lefoglal), de barmilyen tevekenyseget csinalok, a nap folyaman ez valahogy elo jon.
2021. jún. 15. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez már testképzavar kategória. A testsúlyod a normál tartomány legalsó határán van, így egyszerűen lehetetlen, hogy sok zsír legyen rajtad. Főleg úgy, hogy heti 4-5x edzel. (Ezek remélem nem csak kardio edzések.)

E mellé jön még a nagyon alacsony önbizalom. Nem hiszed el, hogy szerethető vagy, hogy tetszhetsz valakinek...

Mindenképp pszichológus felkeresését javaslom!

2021. jún. 15. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!