Nálam kicsit fáradtabbnak éreztem magam, aztán még aznap fájt szerte vmim, fejem, mellkason, hónaljba, még a herém is 2x, de csak enyhe belenyilanlós fájdalom. És enyhe láz kb 4 nap.
Aztán 6 napra rá élment a szaglás, ízlés.
De ezek mind egyhe tűneteknek számítottak, ugyan úgy csináltam mindent, mármint karanténban, munka, evés stb. Én 39 pasas vagyok, vékony alkatú és nincsen krónikus betegségem.
Barátnőm egy hétig volt lázas, reggelente köhögött egy kicsit, utána több mint egy hónapig poszcovid miatt nem tudott edzeni, mert nem bírt a a tüdeje. Nincs krónikus betegsége, 19 éves.
Egyik iskolatársamnak az apukája belehalt. Róla csak ennyit tudunk.
Egyik fiú osztálytársamat nagyon kiütötte, az online órákra sem tudott bekapcsolódni, annyira rosszul volt. 1-es típusú cukorbeteg, 18 éves.
Egyik tanárom könnyen átvészelte, influenzaszerű tünetekkel. 40 körüli túlsúlyos nő.
Egyéb, fél füllel hallott esetekből a nagyon erős fejfájást hallottam többször is.
2-3 napig 38-39-es lázam volt, semmivel nem tudtuk levinni.
Fáradt voltam, aztán pár nap után hirtelen elmúlt. "utóhatása" sincs, szerencsés voltam.
Az egyik Szombaton keltem arra, hogy pici hőemelekdésem van, enyhén fàj a hátam, làbam, és gyengébb vagyok.
Két napot pihentem, kedden már tudtam tornázgatni itthon, addigra teljesen jól voltam.
Viszont a szaglásom szinte teljesen elment, az ízek se voltak az igaziak, ez megtartott 2 hétig. Fokozatosan jött vissza.
Összességében egy gyenge nátha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!