Pfizer oltás? Lehet tőle baj??
Pont 1 hete kaptam meg a Pfizer oltást (17f), mert a szüleim mondták, hogy amint lehet oltani ilyen korú gyereket, megkapom.
Őszinte leszek nem is gondolkodtam inkább rajta, hogy kérjem-e vagy nem, mert úgyis megkaptam volna szóval mind1.. Meg hát így csinálhatom a hobbym legalább, amit már ugye azóta nem lehet mióta itt a vírus..
A kérdés az lenne, hogy tényleg nagy mellékhatásai lehetnek ennek az oltásnak?
FONTOS! Nem politikai harcot szeretnék, hanem hozzáértő válaszokat. Köszönöm!
mRNA NEM képes a nuclus-ba lépni, így kizárt, hogy a DNS-edbe kárt tegyen, másrészt az mRNA nagyon instabil, pár óra alatt lebomlik, ezért kell ilyen kényesen tartani. Szóval semmi bajod nem lesz később, jelenleg pedig nagyon csekély az esélye komolyabb mellékhatásnak (igen, jóval kevesebb mint 1%).
Tudom menő hangoztatni, hogy nem tudják a tudósok se, hogy mit okozhat később, de amiket leírtam azok tények (biosz), amiket MINDEN orvos, gyógyszerész, biológus stb... tud vagy tudott és épp ezért nem is terjeszt hülyeségeket az interneten az orvosok legnagyobb része és fogadja el az oltást, sőt örül is neki.
Ugye sok tanulatlan embereknek mindig jól esik ha tudnak okoskodni, most is ez a helyzet, engem mint orvostanhallgatót is lebirkáznak, hülyéznek és tájékozatlannak hívnak... Persze nem kell nekem hinned, de remélem értékeled, hogy én megalapoztam az állításom, ráadásul egy olyan dologgal, ami TÉNY és nem valami jelentéktelen magyar oldalt linkeltem be.
"az mRNA nagyon instabil, pár óra alatt lebomlik, ezért kell ilyen kényesen tartani. Szóval semmi bajod nem lesz később"
Nem is az mRNS-sel van baj, okoska. Ha nem csak a hivatalos blablát böfögnéd vissza, akkor lehet több fogalmad lenne róla. Tessék szépen még művelődni, nem fog megártani. Hint: amelyik hozzértő kritizálja az oltást, nem az mRNS miatt teszi.
Kérdező esetleg Orbán haverod beszélt rá az oltásra, de Gyurcsány haverod nem engedte hogy kínait add be magadnak? 😁
Stoppoljuk a Pfizer-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!