Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fejbőr kaparás. Rossz szokás?

Fejbőr kaparás. Rossz szokás?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon gyakran kaparom a fejbőröm. Este lefekvés előtt szoktam a legjobban rá kapni. Sok helyen sebes a fejbőröm és sokszor azt is le szoktam kaparni. A legtöbbször észre sem veszem hogy csinálom. A kérdésem az lenne, hogy ha tovább csinálom kihullhat e a hajam ott a hol kaparom, vagy milyen másik mellékhatásai lehetnek? és hogy tudok erről leszokni?

#seb #fejbőr kaparás
2021. jún. 12. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ha sokat csinálod hullhat,fogd le a kezed mielőtt odanyúlsz,találj valami más szokást
2021. jún. 12. 00:50
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Fogj fonalakat es kezdj el fonni vagy csomozni, vagy valamit bizgeralj a kezeddel, gombokat vagy streddzlabdat.
2021. jún. 12. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
Tudod hogy ez mennyire káros a hajnak?
2021. jún. 12. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos en tobb mint egy eve csinalom. Amugy a hajrendesen no ki a foltokban, pedig iszonyu borkemenyedesek, hegek vannak a fejemen. Regen tinedzserkent csinaltam egy-ket evig, es mikor egyetlen eros elhatarozasra abbahagytam, par honap mulva eltunt a nyoma.

Szemely szerint bennem oriasi feszultseg, tehetetlenseg van. Azert nem hagyom abba, mert ugy erzem, valami meg rosszabbat tennek. Szorongas, panik, duh es depresszio miatt en antidepresszanst es nyugtatot szedek, es covid elott tokeletesen segitett. Azota viszont orvoshoz kell mennem, az ingerszegenyseg es a kulfoldrol hazalatogatni nem tudas felorolt.

Nade ha te kezdo vagy, akkor hacsak nem OCD, vagy szinten extrem feszultseg, ugy hagyd abba, mint a dohanyosok. Soha tobbe, egyszer se.

2021. jún. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!