Dobjam a fogkefémet? (Lent)
kb 1,5 hónapja cseréltem le. de tudjátok, ez az olcsóbak, 80,- volt. És min kettő max 2,5 legrosszabb esetben 3 havonta szoktam cserélni.
ez a mostani fogkefém, hát így, puhultak a sörték, 1-2 száll ki is állt. és szélesebbek.ha értitek!
És úgy mosok fogat, hogy kajak előtt, meg kajak után reggel, és este meg 2x egymás utána, plusz szájvyz, de az lényegtelen....
kb csak 1- 1.5 hete mosom így a fogam
köszönöm a válaszokat
-KK
bocsi:$:D
tehát kaja előtt és után is szoktam!
ja és 2 héttel ezelőtt napi 1x mostam, ill voltoylan hét amikor 1 nap kétszer d enem mindne nap. .....
Csak néztem ki fejemből, hogy a kajakozás hogyan szennyezi be a fogakat (ha túl gyorsan mész mosolyogva, muslincás lesz a fogad :))) Bocsi.
Ne vidd túlzásba a fogmosást (sem), hosszú távon vékonyítja a zománcot, a fognyakat, egyszóval károsodást okoz. Tudnék ilyen képet keresni neked, de most nincs rá időm. Elég az étkezés utáni egyszeri alapos fogmosás a szájvízzel. A fogkefét érdemes 3 havonta cserélni.
A doktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!