Mit tehetek ha a vásárlók nem hajlandóak felvenni a maszkot?
Figyelt kérdés
1 hónapja nyitottam meg szezonálisan működő üzletemet. Van néhány állandó vásárlóm akikre hiába szólok rá nem veszik fel a maszkot mondván, hogy nekik van védettségi kártyájuk. Nekem is van de még eszembe sem jutott, hogy nem veszem fel bárhová is megyek.
Mit tudok tenni, hogy megérték, hogy KÖTELEZŐ? Az ajtóra A/4 méretben ki van függesztve, hogy muszáj, ha nem engedem be őket akkor pedig elkezdenek mindenféle pletykákat terjeszteni az üzletről és a hozzáállásomról. Ha én tudom viselni napi 12-14 órát akkor ők miért nem képesek felvenni maximum 5 percre?
Ha bejön esetleg egy ellenőr akkor engem is megbüntetnek ha nincs a vásárlón maszk hiába figyelmeztettem.
Mit tehetek ?
2021. jún. 9. 16:36
11/11 krwkco válasza:
És még annyit, hogy nem baj, ha ezután sem veszi fel a maszkot. És a rendőr sem fog kijönni, az szinte fix. De te megtetted a bejelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!