Mitől lehetett ez a zsibbadás a karomban,illetve az arcomon? Érdemes bemennem a kórházba?
Most nemrég elkezdtek zsibbadni az ujjaim. Utána olyan érzés volt mintha dagadt volna be. Aztán a bal oldalon az arcom is elkezdett zsibbadni. Majd a karomon ment fel végig ez az érzés. A fejem is elkezdett fájni. Nagyon megijedtem, mert teljesen egyedül vagyok az irodában. Most valamennyivel jobb, de szerintetek érdemes bemennem a kórházba? Itt van szemben. A sírás kap el. Tudom nem ide kéne írni, de senkitől nem tudok tanácsot kérni.
Semmi nem csípett meg, és semmire sem vagyok allergiás. Reggel óta az irodában ülök. Egyedül légyirtó spray-t használtam reggel.
26N
Agytumor? Minden előjel nélkül? Soha még rosszullétem sincs. Én mióta átiratkoztam 19 évesen a háziorvoshoz, azóta sosem voltam nála sem. Tényleg semmi betegségem, gyógyszert se szedek.
Köszi most még inkább pánikolok.
#7: Pedig sajnos én is már a legrosszabbra gondolok. Tegnap utána már nem volt semmi bajom. Fejfájás is elmúlt. Ma viszont reggel elkezdett vérezni az orrom. Úgy jöttem dolgozni, hogy rettegek nehogy megint legyen ma velem valami. Gondolom súlyos betegségem lehet. Ilyen fiatalon...
Milyen orvost javasolsz? Bár ha valami durva kezelések kellenek, akkor jobb ha meghalok. Komolyan mondom. Mamám részt vett kemón meg mindenen, szenvedett sokat és semmi haszna nem volt. Én nem akarom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!