Folyton olyan érzésem van mintha pisilnem kellene, az orvos szerint csak a stressz, de úgy érzem megőrülök. Mit tegyek?
Hiába megyek wc-re amint felkelek ugyan az a pisilni kell érzés fogad. Vizsgahetem van, de ez a probléma jobban zavar mint bármi más. Az iskoláig szenvedés eljutni, ahogy haza is. Tudom, hogy nem pisilném össze magam, de olyan érzés mintha alig tudnám tartani. Megőrülök tőle, már 3 hete tart. Voltam urológusnál, minden lehetséges vizsgálatot elvégzett, de nem talált semmit. Soha nem volt még ilyen panaszom vizsga előtt.
21N
Sajnos én is hasonlóban szenvedek. Nem csak vizsgákkor, hanem ha el kell mennem itthonról és nem tudom, hogy mikor lesz leghamarabb esélyem elmenni, akkor jön a pánikpisilés :/ Nálunk táv vizsgák voltak, vizsga előtt 5 percenként el tudtam volna menni pisilni.
Sajnos még a jelenléti oktatáskor kifejlesztette a szervezetem, hogy hasmenésem is lett stressznél :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!