Hiányos oltási lappal kihez menjek?
Oltóponton oltottak, ami manapság is eléggé zsúfolt (rókus)
Pfizert kaptam, de akkor nem volt még papír és azt mondták, hogy majd a második oltáson kapok papírt. Azt meg is kaptam, de csak a második oltás van kitöltve, az első nem. (Essztben mindkettő fent van)
Most egy külföldi munkához kellene, hogy teljesen kilegyen töltve a lap + a nemzetközi oltási lap.
Hol tudom ezt a lehető leghamarabb megoldani? Oltóponton kinyomtatva a két eeszt-s dokumentumot és kérni hogy írják be az első oltást és állítsák ki a nemzetközit vagy bemehetek a háziorvos is?
Hát nem lesz egyszerű menet...
Megvan a Pfizer (comirnaty) kártyán az első oltóorvosod neve? Nyomozd ki, hogy mikor és hol rendel, és menj oda aláíratni.
A háziorvos nem fogja aláírni, mondván, ő "ottsemvót".
(mi a sárga WHO-oltási könyvvel cserkésztük be a két oltóorvost, jóval az oltások után)
Eeszt-s ambuláns lapon van rajta, a comirnaty kártya akkor még nem volt, így az első oltás helye ürés… Viszont így eleve nem néz ki jól, hogy csak második oltás van beírva első meg nincs.
Én a fehér nemzetközi oltásos papírt szeretném majd vinni, azt édesanyámnak máshol a második oltásával együtt szépen kitöltötték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!