Hogy van az, hogy bárkinek bármilyen panasza van covid oltás után, annak biztos nincs köze az oltáshoz, de akinek covid fertőzés után van bármi panasza, az nem lehet más, csak post covid?
...bárkinek bármilyen panasza van covid oltás után, annak biztos nincs köze az oltáshoz...
Nem tudom, ki az, aki nem ismeri el, hogy lehet azt oltásnak mellékhatása. Kínait kaptam, utána három napig mintha meg lettem volna fázva.
Nem a "normálisnak mondott" oltási reakciókra gondolok most. Hanem pl.felborult a ciklusom oltás után. Ááá, annak semmi köze hozzá. Elvetéltem oltás után. Ááá, csomóan elvetélnek oltás nélkül is, semmi köze hozzá. Egészséges bácsika oltás után váratlanul összeesik, meghal. Ááá, amúgy is meghalt volna, az oltáshoz semmi köze. Mindenre ez az általános reakció. Ellenben, ha fáj a hajam tuti biztos, hogy post covidom van. Ha nem voltam covidos, akkor is, mert biztos tünetmentesen voltam, csak nem tudok róla.
Nem értem, mi az alapja ezeknek a meggyőződéseknek.
Azért, mert ezt követeli a politika.
Én ha tudnék, egész nap aludnék. Melóban is majd leesik a fejem. Oltás előtt nem voltam ilyen, de a diktatúra miatt beadattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!