Szerintetek azzal nincs semmi baj ha 147 cm és kb.43-44 kg vagyok?
Figyelt kérdés
Keveset mozgok csak ami kotelezo hezi 5×45 perc2021. jún. 5. 22:37
2/6 anonim válasza:
Szerintem nincs, ha még növésben vagy, mert a 147 centi elég kevés, és így a 43-44 kg is. Elég vékony lehetsz, de biztos még fejlődésben van a szervezeted. Tiniként én is nagyon vékony voltam de akár egy év alatt is sokat lehet nőni. Felnőttként meg már a plussz kilókkal küzdök.
3/6 anonim válasza:
Szerintem rendben van. 5x45 perc nem kevés mozgás, még akkor se, ha "csak" tesi óráról van szó. Egyél tápláló, vitamindús ételeket, az kell a fejlődéshez. Valószínűleg én is nőttem volna még, ha kiskamaszként nem kezdtem volna vad fogyókúrába régen...
4/6 anonim válasza:
Én 153 cm vagyok, 43 kg és 21 éves vagyok! Küldtek már vizsgálatra, hogy miért vagyok ilyen alacsony, nem volt semmi elváltozás, valamint ismerek olyanokat, akik 150 cm alatt vannak, szóval szerintem nincs vele semmi baj.
21/L
5/6 anonim válasza:
Fiu, lany, ferfi, no? Vekony vagy vastag csontok, izmos vagy puha vagy? Kis magassag es a suly igy lehet tulsuly is, attol fugg.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 lány közepesnel vastagabb csomtok keves izom inkabbpuha
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat
2021. jún. 6. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!