Ha egész nap nem mozgok semmit csak lustálkodok lesz belőle bajom?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 19:31
1/6 anonim 

válasza:

Megfogsz hízni. A komoly túlsúly, meg rengeteg szervi bajt vonz be.
2/6 anonim 

válasza:

Mozgásban az élet. Ezzel mindent elmondtam.
3/6 anonim 

válasza:

Lesz. Előbb székrekedés, szédülés, később legyengülsz, elfogynak az izmaid. Még később rossz közérzet, hízás, levertség, depresszió, keringési zavarok, vizesedés.
4/6 anonim 

válasza:

Ha időszakos akkor nem gond. Pl 3 hétig csak vegetáltam otthon, meg boltba se mentem,kaját rendeltem államvizsga előtt.
5/6 anonim 

válasza:

Pár nap alatt nem - időnként bőven belefér a semmittevés -, de hosszútávon elsatnyulsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Hat igazabol minden nap mozgok valamit (futas bicikli seta sulyzos edzes sajat testsulyos edzes) csak ma nem volt kedvem semmihez se vegul megiscsak futottam 1et :)
2021. jún. 5. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!