Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kemény fizikai munkát végző...

Kemény fizikai munkát végző személy a covid oltás után hány nappal dolgozhat újra?

Figyelt kérdés
Mert ugye mindenhol azt olvasni és hallani, hogy megterhelő fizikai tevékenység az oltás után 1-2 napig nem ajánlott a mellékhatások miatt. Mennyi idő alatt múlnak el teljesen? Két nap elég lehet? (Tehát az oltás napja plusz a rákövetkező kettő.)

2021. jún. 5. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, nem arthat ha elmondod neki, biztos meg fog erteni
2021. jún. 7. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Az oltas fajtajatol fugg, hogy elso vagy masodik utan varhato mellekhatas. Astra Zenecanal elso, es masnap szinte garantalt, hogy konnyu irodai munkat se szivesen vegeznel. Jo oltas, ki lehet birni, csak elore boritekolhato egy nap off.
2021. jún. 22. 14:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Pfizert kaptam. Most fog kiderülni.
2021. jún. 22. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pfizer az masodik utan rosszabb, nem? Hetven eves anyukam elso utan nem erzett semmi rosszat.
2021. jún. 22. 19:08
 15/18 A kérdező kommentje:
14: Eddig semmi, már öt óra eltelt. A helye is csak annyira fáj, mint más injekció után.
2021. jún. 22. 19:20
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Én pfizert kaptam, az első után a karom nagyon fájt, más tünetem nem volt, a másodikat múlt héten kaptam, meg sem éreztem, még a karom sem fájt.
2021. jún. 22. 19:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodom, hogyha így marad, nem jön semmi tünet, akkor holnapután akár le is mehetnék edzőterembe?
2021. jún. 22. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha holnap sem lesz semmi bajod, nyugodtan lemehetsz, legfeljebb egy kisebb lightosabb dolgot tolsz.:)
2021. jún. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!