Igaz, hogy a jobbfajta(Moderna, Pfizer, Sputnik) covid oltást kapók olyan képességeket kaptak mint Magneto az X-Men-ből?
Figyelt kérdés
Rájuk tapadnak a fémek és mágnesek, de teljesen komolyan!!!!!!! Én "csak" Sinopharmot kaptam és az nem vonz semmit kipróbáltam.
2021. jún. 1. 18:36
1/11 anonim válasza:
Akkor nálad még nem aktívak a nanobotok.
De nem tudtam, hogy már a 9 éveseket is oltják.
2/11 anonim válasza:
Csak a második oltás után két héttel
3/11 anonim válasza:
Igen, én is úgy tudom, hogy csak 18 felettieket oltanak Sinopharmmal.
Lehet változott...
4/11 anonim válasza:
de teljesen komolyan!!!!!
trololololo....
5/11 anonim válasza:
sputnyikos vagyok semmit nem éreztem azóta konkrétan.
még trollkérdésnek is gyenge..
6/11 anonim válasza:
Hát én már most fel vagyok háborodva,hogy az első Pfizer után nem kaptam szuperképességet..nem ezért írtam alá a beleegyező nyilatkozatot! Remélem a 2.után már tényleg lesz valami,pedig itt már azthittem az alakváltáson kell gondolkoznom. Ilyen a világ,átcsesznek ahol tudnak
7/11 anonim válasza:
Én is pfizeres vagyok , eddig csak az első dózis volt meg de a fémek nálam sem mozdulnak !
8/11 anonim válasza:
Modernás vagyok. Várom a szuperképességeimet, de eddig semmi. :(
9/11 anonim válasza:
#6os vagyok, ma felhúztam magam egyszer,de nagyon,és vártam hogy így,hogy ma megkaptam a 2.oltást akkor lehet átváltozok Hulk-á,de tanúsítom,hogy ez sem működik😫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!