Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Belgyógyászati jellegű vizsgál...

Belgyógyászati jellegű vizsgálat banki munkakör betöltése előtt mit takar?

Figyelt kérdés

2021. jún. 1. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni; az is necces, ha kötelező. Egy alap alkalmassági elég kellene, hogy legyen.
2021. jún. 1. 16:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Kaptam lapot a banktól, amin be van jelölve, hogy miket kell vizsgálni (pl. szem), de az orvosi intézettől kaptam egy emailt, amiben a szem mellett a belgyógyászati jellegű vizsgálatot is megemlítették. Nekem sincs semmi tippem mi lehet, úgy gondoltam, hogy azt vizsgálják majd, ami a bank által adott lapon be van jelölve.
2021. jún. 1. 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
A szemvizsgálatba mindenhol bele vannak szerelmesedve. Bizonyára a bankban is 5 méterre van a monitor, amin dolgozni kell.
2021. jún. 1. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
A szem még érthető. Na de a belgyógy.?
2021. jún. 1. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Számomra is értelmezhetetlen.
2021. jún. 1. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondolom EKG vizsgálat, esetleg hasi ultrahang, mellkasröntgen. Hogy ne kapj 2 hónap alatt infarktust a stressztől. Vagy nincs e gyomorfekélyed.

Amúgy a kismamáknak is van belgyógyászati vizsgálat, nálunk az például egy EKG vizsgálat.

2021. jún. 1. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk sima vérnyomás....ha valamit nem akarsz, akkor tagadd meg. Egy csajt le akart vetköztetni az orvos, melltartóra, mondta, hogy nem veszi le pulcsit , aztán orvos ezt elfogadta....alkalmas lett.
2021. jún. 1. 21:32
 8/9 anonim válasza:
Voltál már azóta a vizsgálaton? Mit csináltak? Én is pont ebben a helyzetben vagyok és nagyon érdekelne.
2022. júl. 4. 19:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Kettő nyomkodtak a hasamon és ennyi.
2022. júl. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!