Vizsgák előtt mindig hasmenésem van?
Holnap államvizsgázok de már hasmenésem van, holnap tuti hányok is :(
Sokszor zene hallgatás ami segít
lehet nem kéne ezt leírnom, de én anno betéptem és ez volt az egyetlen dolog, amivel sikerül elaludnom. Máskülönben vizsga előtt garantált volt a nulla óra alvás.
Persze ezzel egyenértékű lehet mondjuk a sport is, vagy bármi ami csökkent a stresszt, még a mákosguba is pl:)
1#-el egyetértek. A vizsgáidtól függetlenül is fejleszteni kell majd a stresszkezelési technikáidat, mert teherbíró képességre mindehol szükséged lesz. Ha ennyire stresszelsz, akkor érdemes lenne egy pszichológust felkeresni. Ha nem szeretnél/nem tudsz magánba menni, akkor nézz körül az egyetemeden, a legtöbb intézménynek már van diáktanácsadó központja és/vagy intézményi pszichológusa.
Ezen kívül valamennyit segíthet a zene hallgatás, a relaxáló hanganyagok ( https://www.youtube.com/watch?v=SzanpIzoft8&list=PLYlkZJuqQS.. az edzés, illetve pl. a mindset pszichológia weboldala ( [link] ahol a tanulási és stresszkezelési technikákat is találsz.
De ha elozo nap megy a hasad es veszel be immodiumot elvileg masnap mar nem kene hogy menjen.
Ha ritkan van ilyen stressz helyzet akkor ez elheto megoldas
Tényleg? Jó tudni.
Egyél banánt. Ha nem turmixolod, akkor hasfogó hatású. A csoki is. A banánban levő magnézium jó az idegrendszernek is.
Jókat írtak a többiek is.
Én a matek vizsgák és szigorlat előtt jártam minden alkalommal így.
Az ideg. Sok mindent nem tudsz kezdeni.
Sose fogom megérteni miért kell idegileg kikészíteni a gyereket már a suliban pszeudo problémákkal.
Se nem rák se nem haláleset a családban, ami nagyobb probléma az életben, de még ide se ér szerencsétlen az életével, már egy roncs...
A munkahely stressz, hacsak nem szívsebész leszel, huszadennyi sincs, mint az iskolában.
Kitartást és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!