Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire káros a bőrömnek, ha...

Mennyire káros a bőrömnek, ha nem kenem be magamat naptejjel, és úgy napozok 20 percig?

Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira hófehér bőrű, nyáron gyorsan lebarnulok.

2021. máj. 31. 13:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-es

Ezt nem nekem kell tudni. Kiindulásnak ott az UV-index, nyilván megrágták, hogy milyen paraméterek alapján hogyan adjanak meg egy közelítőleg jól használható indexet. Az is közismert, hogy manapság már egy percben kifejezett számot is mernek hozzárendelni (mennyit tartózkodhat egy átlagos fehér bőrű ember a napon a leégés veszélye nélkül). Innentől kezdve csak kukacoskodás illetve játék a számokkal, hogy ne lenne jó az a stratégia, hogy az órákon át való kint fetrengés helyett letudom negyed annyi időből korábban. Mellesleg soha nem égtem le és június 1-re már mindig barna vagyok, mivel mindezek mellett április-májusban szoktam megnyomni, mert akkor sokkal jobban elviselhető, mint 35 fokban kint lenni.

2021. máj. 31. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ma napoztam 11 és 15 ora kozott ;)

Tök jo lett..:D

Holnap folytatom !!!

Szerintetek holnap jo időnk lesz?

F

2021. jún. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!