AstraZeneca második oltás. Mikor is?
Március 12-én kaptam meg az első oltást, és akkor kaptam egy időpontot, de csak egy dátum van megadva. Június 4-én esedékes a második oltás, de azt nem közölték, hogy hány órára menjek. Ugyanoda kell mennem ugyanúgy 10 órára, ahogy az első oltásra mentem? Vagy várjam megint az sms-t? Márciusban sms-ben kaptam meg az oltópont helyét és az oltás időpontját.
A másik, hogy elvileg én kérhetek időpontot, de hol és hogy? Az EESZT oldalán nem tudok, az oltóponton nem adtak elérhetőséget. Pedig jól lenne időpontot kérni, mert dolgozom, és amúgy is káosz lesz a jövő hetem. Sajnos nem a háziorvosom adta be, hanem 40 km-re kellett elmennem, amit szintén nem értek, mert pár napra rá már a háziorvos is oltott AstraZeneca-val. Tőle legalább tudnék időpontot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!