Manócska1 kérdése:
Ingadozó vérnyomás,mit tegyek? többi lent
Figyelt kérdés
sajnos egy ideje elkezdett ingadozni a vérnyomásom. sokszor fáj a fejem,szédülök. ha alacsony iszok kávét,ha magas szopogatok el fél tensiomint. mit tehetnék még? nagyon rossz így élni. 42/nő2021. máj. 30. 13:59
1/7 anonim válasza:
Talán felkereshetnéd a háziorvosod.
Ne adj isten, el mehetnél kardiológiára.
Persze, ezek csak kósza gondolatok.
2/7 A kérdező kommentje:
szedek vérnyomáscsökkentőt,kezelnek tehát tudja a háziorvosom. kardiológián nem voltam még. érdemes?
2021. máj. 30. 14:14
3/7 anonim válasza:
Igen, érdemes.
És ezek szerint nem jó gyógyszert szedsz, vagy nem jól van beállítva.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. de épp nemrég említettem a dokimnak hogy van hogy 160/ van hogy csak 82/ és azt mondta épp ezért mert nagyon ingadozik nem állít a gyógyszeremen. azért felhívjam?
2021. máj. 30. 14:47
6/7 anonim válasza:
Dehogyis. Írj ki egy kérdést a gyakorira.
Persze, hogy hívd fel. Ragaszkodj a panaszaidhoz, és kérj egy beutalót a kardiológiára.
Illetve egy teljes vérképet is, mert kardiológiára friss laborral kell menni.
7/7 anonim válasza:
Válts gyorsan háziorvost!
Nekem egy orvosom az alacsony vérnyomásra még csökkentőt adott. Már szédölögtem, mint a liba. Otthagytam és kerestem egy másikat, aki rendbe tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!