Munkahelyi nagy dolog? Hogyan?
Időre lehet kimenni vécére? Mi ez, munkatábor?
Reggel kelj fel hamarabb, igyál kávét, nagy pohar forró vizet, ezek használhatnak. Egyszer kakilsz reggel otthon és be tud állni majd a szervezeted.
Egyébként a többi kolléganőd is szarik, egyik sem illatosat, nyugodtan menj el munkahelyeden vécére. Én is nő vagyok, az elején én is otthon végeztem (bár székrekedést nem kaptam), vagy reggel vagy hazavittem, de hetek alatt levetkőztem és minden egyes nap bent nagyvécézek. Van hogy kétszer is elmegyek. Semmi ciki nincsen benne. 3 percre kinyitom az ablakot és szag se marad. Sokkal jobban oda tudsz figyelni a munkára ha nem ilyen hülyeségeken aggódsz.
Ha gondolod írj privatot és ott még kérdezhetsz.
Hiába megyek el reggel, ha egyszer nem kell..
Kibírom hazáig, de utána meg már nem megy.
Mindegy köszönöm 3as :)
Nem úgy értettem, hogy időre lehet kimenni hanem mindig egyfolytában kint van valaki és azért nem nagyon lehet 10-20perceket kint lenni kinek mennyi időre van szüksége ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!