Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történik ha el rántom a...

Mi történik ha el rántom a kezem miközben az orvos adja be az injekciót vagy a perfuziot ?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 10:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

És az mire jó?

Amúgy mire gondolsz, mi történne? Felsérted magad nyilvánvalóan, ha már benned van a tű.

2021. máj. 25. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Szakadj le kérlek a gyakoriról és kérj pszichológusi segítséget, a kórházban tudnak ebben is segíteni.

És mivel már vagy ötödjére írod ki rosszul, szeretnélek felhomályosítani, hogy a perfúzió a szervek saját érhálózatának az áramlása. Amire te gondolsz, az az infúzió.

2021. máj. 25. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem is érzed mikor megy be. Direkt mondjâk ne odanézz. Mert nem a fájdalom miatt fogod rántani
2021. máj. 25. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem unod?

Perfúzióhoz, infúzióhoz ráadásul egyszer szúrnak branült oszt csá.

2021. máj. 25. 10:57
 5/10 A kérdező kommentje:

1

Hát semmire se jó.

Csak mivel félek ezért általában elrantom a kezem

2021. máj. 25. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2, nyilván perfúzorral adott gyógyszerről van szó.
2021. máj. 25. 10:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem kell undoknak lenni csak mert félek.

4

Tudom hogy egyszer szúrnak branult ,ami már meg történt de majdnem el kaptam a kezem csak szerencsére orvos jó erosen fogta a kezem.de az injekciót mikor adta be el kaptam és újra kellett szúrni.

2021. máj. 25. 11:05
 8/10 A kérdező kommentje:

3

Én nem tudok nem odanezni mert akkor nem tudom mikor szúrja be a tut

2021. máj. 25. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Akkor csak siman hül*e vagy. Minden felnőtt ember képes kontrollálni magát ha nem több, legalább 2 másodpercre. Nem kell tudnod mikor szúrja be a tűt, pont ez a lényeg.

Öcsém milyen életképtelenek vannak köztünk.

2021. máj. 25. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Kilenc évesen meg se nyikkantam oszt branült raktam be. Nem fáj jobban mint mikor bevered a könyököd.. Még annyira sem. Egyedül akkor fáj mikor egy fos orvos csinálja. És általában kis érzéstelenitö valamit rákennek ha kéred.
2021. máj. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!