Miért van szükség védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérőre?
Valaki, aki okosabb, mint én, hátha tudja, mi értelme van, hogy egy 18 éven aluli személy (én már szerencsére nem tartozom bele ebbe a kategóriába), amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, egy azzal rendelkező nagykorú kíséretében mehet rendezvényekre, étterembe, moziba stb.
Mi értelme van ennek? Talán a vele tartózkodó védettségi igazolványa majd őt is megvédi, vagy az oltás mágikus módon megvédi a mellettem lévő székben ülőt is? Vagy csak szívassuk a népet, és küldjünk még egy potenciális vírushordozót, aki nem is biztos, hogy észleli a tüneteket?
Normális, értelmes válaszokat szeretnék, mert komolyan nem értem.
Fordítsd meg a dolgot. Ez a döntés nem rólatok szól. Ez arról szól, hogy ha egy család elmegy együtt, a gyereküket bevihessék magukkal. Más kérdés, hogy ezt elég hülyén sikerült a rendeletbe átemelni.
Tehát ez eredetileg a felnőtteknek plusz jogosultság.
Oda kellett volna írni legalább azt, hogy szülő, bár ez is alig jobb.
De azért az tényleg mindennek a teteje, hogy a 17 éves oltatlan csajt mondjuk a 18 éves oltott pasija kísérgeti és akkor mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!