Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hanyadik osztályig végeznek...

Hanyadik osztályig végeznek az iskolában orvosi vizsgálatot?

Figyelt kérdés

olyat, ahol mérik a testmagasságot, vérnyomást, testsúlyt stb...

egész 12-ig?

2010. aug. 24. 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk a záró viszgálat 10.-ben volt,azóta semmi.A véleményem az iskolának semmi köze,hogy ki milyen fejlettséggel bír és mekkora cerkája,v. melle van.A munkahelyek sem foglalkoznak ezzel,akkor ezeknek már mi köze ehhez.Monjuk én ezzel még nem találkoztam,nem is szeretnék,annyi nem kell engedni.
2010. aug. 27. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk végig van vizsgálat,de ilyen intim még nem volt,lenne is balhé,ilyen perverz sza.t kitalálni.Tudod ki engedné,elküldenénk a búsba.
2010. aug. 29. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
hát hidd el van olyan suli ahol simán lányok előtt nézik meg a farkad és szétégem magam minmdig de ez van :(
2011. dec. 20. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
GimisAladár ha nálatok van ilyen igen gyökerek vagytok,normális ember nem engedi,bevállal egy karót,de a szülők,tanárok sem engednék,ha csak nem gyökerek azok is,erőszakkal nem vizsgálhatnak meg senkit sem,intővel fengyegethetnek de nem tehetnek mást ha valaki ellenáll.Nem igazán tudom elképzelni mire gondolsz pontosan,hogyan zajlik nálatok,de ebből balhé lenne,normális ember nem hagyná.
2011. dec. 27. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!