Én nem felek annyira a mellekhatasoktol, én attól a másodperctol felek amikor beszurjak az injekciót :))) nem vagyok joba a tuvel egyáltalán :( úgyhogy jobb lenne tudni mi vár rám. faj amikor beszurjak a tűt?
lol... pedig ha valami miatt lehet esetleg parázni, akkor az a mellékhatások, nem a szúrás. :D
2021. máj. 23. 22:37
2/12 anonim válasza:
Én kb meg se éreztem. Egy szúnyogcsípés ezerszer jobban fáj. Olyan gyors volt, és annyira fájdalom-mentes hogy egy pillanatra azt hittem, be se oltottak.
2021. máj. 23. 22:43
3/12 anonim válasza:
Szúnyogcsípés kellemetlenebb.
2021. máj. 23. 22:47
4/12 anonim válasza:
Nekem a Pfizer az nudli volt, de szerencse kérdése is, hogy az orvos eltalál-e ideget a karodban, vagy nem. Ha eltalál, az eléggé tud fájni, de azért túlélhető.
Ahhoz azért nem hasonlítanám, amikor popómba/csípőmbe kaptam egy egész ampullányi valamit, úgy hogy ott az orvos annyira eltalált egy ideget, hogy konkrétan ugrottam egyet. Na az fájt.
2021. máj. 23. 22:47
5/12 anonim válasza:
Nagyon vékony a tű amúgy.
2021. máj. 23. 22:50
6/12 anonim válasza:
Semennyire. Épp csak a szúrás pillanata érezhette, de az is minimálisan, tényleg csak pici szúnyogcsípés jelleggel. Megkockáztatom, hogy ha közben beszélnek hozzád, és nem oda koncentrált, észre sem veszed, annyira vékony a tű. És mondom ezt úgy, hogy nálam tűfóbiásabb ember szerintem nem sok van.
2021. máj. 23. 22:52
7/12 anonim válasza:
Én is nagyon félek a tűktől, de ez tényleg nem fáj. Ne nézz oda, alig érzed.
2021. máj. 23. 22:55
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem, én konkrétan semmit nem éreztem.
2021. máj. 23. 22:56
9/12 anonim válasza:
Nekem kimondottan fájt. De én vékony vagyok, a kis karomba nehéz úgy beszúrni, hogy ne érjen ideget :D
2021. máj. 23. 22:56
10/12 anonim válasza:
Én is gyűlölöm/rosszul vagyok a tűtől és egy késő délutáni időpontban mentem oltásra. Egész nap alig tudtam dolgozni vagy bármire koncentrálni, annyira stresszeltem.
Aztán amikor sorrakerültem az oltóponton, konkrétan annyit éreztem az oltás beadásakor, mint amikor valamit enyhén odaérintenek a bőrömhöz. Semmi fájdalom, szúrás vagy csípés érzet. Egy szúnyogcsípés sokkal kellemetlenebb.
Semmiképp ne nézz majd oda, amikor beadják. Kitartást! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!