Tapasztalatál te is ilyen fejfájást? Mitől szűnt meg? Mi volt az oka?
Nagyon gyakran fáj a fejem, szinte mindennap. Nem szokott segíteni fájdalom csillapító, szóval már nem is próbálkozom vele ..
Addig mindig csak a homlokom és a halántékom tájéka fájt. Most is fáj, de kiegészült egy tartó táji fájdalommal, nem lüktető hanem inkább feszítő jellege van. Nem tudom mihez hasonlítani de mintha a lándzsát bele vágtak volna a homlokomba és keresztül ment volna a fejemen, ki a tarkómon.
Hányinger és hányás is megesik hogy társul ezzel.
Volt veled már ilyen? Mi volt az oka? Mi segített? Előre is köszönöm!
Hónapokig minden nap erős fejfájással ébredtem, kivizsgáltak, semmit nem találtak.
Aztán teljesen más okból elmentem fogszabályzásra, ahol azt mondta a doki, hogy szorítom éa csikorgatom éjjel a fogaimat, ezért van a lenti elkopva és ettől befeszül az egész állkapcsom, amitől minden bizonnyal fejfájással ébredek. Csak lestem. Aztán kaptam egy éjszakai sínt, azóta minden rendben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!