Mennyi ideig tart a plazma adás? Plazmaventerbe probléma ha viszem magammal a gyereket?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a gyerekem és munka után rohanok érte az oviba. Okos szófogadó gyerek amúgy. Segítségem nincs hogy amig plazmat adok valaki vigyazzon rá,fizetni meg nem akarok senkinek mert azért mennék plazmát adni legyen plussz pénzünk.2021. máj. 22. 08:30
2/7 anonim válasza:
Szia, szerintem nem néznék jó szemmel. Régen én is jártam, nagyon kedvesek voltak, viszont első alkalommal elkísértek(nem tudtam, hogy pontosan merre van)és szóltak, hogy csak olyan lehet bent aki plazmát adni ment be. Illetve egyik személyzet sem azért van ott, hogy pluszban vigyázzon rá. Szerintem amúgy kérdezz rá, lehet, hogy azóta változott a dolog.
Amúgy max 45 perc az egész, igyál jó sok vizet, úgy könnyebb és gyorsabb.
3/7 anonim válasza:
Kb 1-1,5 óra mindennel együtt (várakozás, orvos, kifizetés, plazmaadás)… 18 éven aluli nem teheti be a lábát se
4/7 A kérdező kommentje:
Óh,akkor ezek szerint ebből nem lesz plussz bevételem
2021. máj. 22. 08:48
5/7 anonim válasza:
Nem kell vinni a gyereket és lesz
6/7 A kérdező kommentje:
De csak munka után tudok menni plazmát adni és az oviból is el kell hoznom. Mint irtam nincs segítségem és azért mentem volna plazmát adni legyen plussz pénzünk. De ha probléma hogy viszem akkor nem megyek
2021. máj. 22. 09:07
7/7 anonim válasza:
Szerintem most a járvány miatt nem csak gyereket, de semmilyen kísèrőt se lehet bevinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!