Kérhet a cégem korona-tesztet? (A leírásban kifejtem)
Azt hazudtam beteg vagyok, hogy pár napot pihizzek. Direkt hívtam őket, azt mondtam:hogy jól vagyok, csak hapcizni szoktam, és féltem menni dolgozni mert azt hiszik koronás vagyok. De szerintük ha már ma harmadik napot se mentem, biztos ami biztos teszteltessem le magam, hogy én is biztos lehessek. Na az szép..mondom..na mindegy, az a kérdés:
Ők most követelhetnek tesztet?
Azért mert ha nem lennél ilyen lusta akkor nem kéne itt hülye tanácsokat kérned.
Amúgy meg ha le vagy maradva a pénzzel talán jobb lenne arra koncentrálni hogy megtartsd a munkádat.
Még mindig nem kaptunk választ miféle elvi okokat tudsz a tesztelés ellen felvonultatni.
Szerencsére amúgy nem vagyok se a kollégád se a főnököd. Ha előbbi lennék nekem kéne elvégezni a munkádat amihez neked az adott napon nem volt kedved és csak random nem jöttél be.
Ha a pedig az utóbbi akkor nekem kéne kitalálni hogy pótoljam a kimaradt munkát.
Vannak kötelességek, menj el tesztelteni és ez a probléma megoldódott aztán embereld meg magad és végezd a dolgod ennyi. Talán akkor nem lennél elmaradva dolgokkal. Biztos te is imádnád ha neked tartoznának majd azt nem adnák meg
De miért vannak kötelességek? Én nem akarom őket. Muszáj?
Ha nekem tartozna valaki, megérteném, nem stresszelném. Mondanám neki hogy nyugodtan gondolja végig honnan tud majd pénzt keresni, és majd ha van bőven már pénze csak akkor adja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!