Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kérhet a cégem korona-tesztet?...

Kérhet a cégem korona-tesztet? (A leírásban kifejtem)

Figyelt kérdés

Azt hazudtam beteg vagyok, hogy pár napot pihizzek. Direkt hívtam őket, azt mondtam:hogy jól vagyok, csak hapcizni szoktam, és féltem menni dolgozni mert azt hiszik koronás vagyok. De szerintük ha már ma harmadik napot se mentem, biztos ami biztos teszteltessem le magam, hogy én is biztos lehessek. Na az szép..mondom..na mindegy, az a kérdés:

Ők most követelhetnek tesztet?

2021. máj. 19. 18:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ha nem lennél ilyen lusta akkor nem kéne itt hülye tanácsokat kérned.

Amúgy meg ha le vagy maradva a pénzzel talán jobb lenne arra koncentrálni hogy megtartsd a munkádat.

Még mindig nem kaptunk választ miféle elvi okokat tudsz a tesztelés ellen felvonultatni.

2021. máj. 19. 19:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Jó de arról én tehetek hogy lusta vagyok?
2021. máj. 19. 19:22
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#13: Miért, szerinted ki más tehet róla?
2021. máj. 19. 19:24
 14/26 A kérdező kommentje:
Én már lusta voltam bébikoromban is mondta anyukám tartani kellett a fejem mikor már volt is hozzá erőm. Miért vagyok lusta? Hogy lehet ezt leküzdeni?
 15/26 A kérdező kommentje:
Én csak úgy lusta vagyok. Már így találtam magam.
 16/26 A kérdező kommentje:
A lustaságot választom. Olyan lehet ez mint az alkoholizmus érted? A piát választod.
2021. máj. 19. 19:26
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére amúgy nem vagyok se a kollégád se a főnököd. Ha előbbi lennék nekem kéne elvégezni a munkádat amihez neked az adott napon nem volt kedved és csak random nem jöttél be.

Ha a pedig az utóbbi akkor nekem kéne kitalálni hogy pótoljam a kimaradt munkát.

Vannak kötelességek, menj el tesztelteni és ez a probléma megoldódott aztán embereld meg magad és végezd a dolgod ennyi. Talán akkor nem lennél elmaradva dolgokkal. Biztos te is imádnád ha neked tartoznának majd azt nem adnák meg

2021. máj. 19. 19:27
 18/26 A kérdező kommentje:
Olvasni nem vagyok lusta azt figyeltem meg, csak ne könyv legyen mert fél oldalnyit vagyok egyugyanazon témáról olvasni, utána unom. Fél oldal után már ha olvasok is de már nem tudom mit. Nem érdekes?
2021. máj. 19. 19:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Minimálbérből is meg lehet élni.
2021. máj. 19. 19:31
 20/26 A kérdező kommentje:

De miért vannak kötelességek? Én nem akarom őket. Muszáj?

Ha nekem tartozna valaki, megérteném, nem stresszelném. Mondanám neki hogy nyugodtan gondolja végig honnan tud majd pénzt keresni, és majd ha van bőven már pénze csak akkor adja meg

2021. máj. 19. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!