Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő után lehet baj...

Mennyi idő után lehet baj ennyi szertől?

Figyelt kérdés
Utóbbi 2 hónapban elég kába vagyok. Általában heti 2-3g fű hozzá 20-30 0,25os frontin, heti 2 üveg whyski mellé néha bor. Nem tolok kemény drogokat. Mind 3 cuccra raszokhatok egyszerre? Lehet bajom ettől? Ezelőtt nagyon ritkán nyúltam ilyenekhez, rossz életem miatt ez majdnem mindennapos.

2021. máj. 18. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Idegrendszeri károsodást. Amint le akarod rakni kegyetlen elvonási tüneteid lesznek: remegés, memória zavar, fejfájás, extrém szorongás, nyugtalanság, álmatlanság...
2021. máj. 18. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
44%
Bárki bármit ír... Amúgy igazuk van de a szememben te egy császár vagy! Királyság ennyi cuccot tolni, nagyon adom. Rövid élethez vezet, de király!
2021. máj. 23. 08:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Én megtudtam szabadulni nagy kínok között a napi 20 mg frontintól!

2 éve vagyok tiszta,az életemet tele tettem élményekkel,célokat állítottam fel,képeztem magam a függőség természetéről,folyamatosan tanulom magam,már nincsen sóvárgásom.

Tehát erős elszántsággal és motivációval meg lehet csinálni!!

2021. máj. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!