Mit gondoltok arról, hogy amikor először megjött a mensim, amikor mondtam anyumnak, csak adott egy betétet a kezembe és hagyott magamra a mosdóban?
Amikor először megjött majdnem 15 voltam már (2 hónap híján), persze, tudtam mindent már a dologról, meg vártam is, azért h tudjam h nincs semmi gond velem, mert kezdtem aggódni.... nincs túl jó kapcsolatom anyámmal, de olyan furcsa volt a helyzet, persze nem tudom mit vártam volna el, mert tudtam én h kell, de ez nekem nagyon furcsa volt, h csak adott egy betétet mondta h " na, nagy lány lettél..." és hagyott h boldoguljak .... Mi a véleményetek erről?
amúgy bocsí, ha rossz kategóriába írtam, de nem tudtam h ez hova tartozik (:
15,5/L (:
okééé csak olvasgattam itt az oldalon majdnme mindenki írta, h hát neki előtte is beszéltek róla (..) meg h megmutatták h kell használni xD
amúgy bocsí ha értelmetlennek tűnik a kérdés... mostmár nekem is kezd úgy tűnni xD
talán azért nem beszélt ilyen felvilágosítóan, mert gondolta már nagy vagy, és tudsz mindent.
vagy a hangszíne volt elutasító, vagy ilyesmi? vagy nem mutatta meg hol tartja a többit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!