Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltásellenesek! Nem féltek az...

Oltásellenesek! Nem féltek az egészségügyi dolgozók miatt?

Figyelt kérdés
Ugye az eü dolgozók be lettek oltva. Na most, ha az oltás miatt velük történik valami, akkor nem lesz ki ellássa az embereket. Tehát innentől kezdve mindegy, hogy az emberek mit csinálnak, ha tényleg népirtás folyik az oltás által, aki nem adatja be, az sem jár jobban, mivel bármikor történhet vele bármi és nem fog kapni ellátást.
2021. máj. 17. 06:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Én se venném be, mert sokszor voltam kontakt személy, párommal meg csókolóztam, stb is, mégsem kaptam el.

De regisztráltam, mert külföldre kell járnom.

2021. máj. 17. 07:56
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Senki nem lett halhatatlan, aki beoltatta magát. És ha becsapódik egy aszteroida, vagy kitör a Yellowstone vulkán, akkor hiába lobogtatják a kártyájukat. Az a baj, hogy az emberek csak az orrukig látnak, és minden maszlagot kérdés nélkül elhisznek.
2021. máj. 17. 07:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadják el a kínai és az orosz vakcinát egyes országokban. Akkor most az sokkal fontosabb hogy csak pár gyógyszergyártó termékét használják mint hogy be legyenek oltva az emberek? Persze, aki már be van oltva nem javasolják az újraoltást. Az égész covid történet nagyon sok sebből vérzik, túl sok az ellentmondás...
2021. máj. 17. 08:07
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Én az elejétől kezdve még mindig egy gazdasági húzásnak tartom ezt az egészet, persze van covid, de messze nem olyan súlyos, mint ahogy előadják a hírekben. Csak a sok hülye beveszi. Az oltásoknál is egyértelmű a helyzet, hogy az EU-nak és Amerikának sem az emberek élete számít(mert igazából annyira nincs is mitől félni), csak az, hogy a saját vakcináikat használják, még akkor is, ha az orosz sokkal jobb. Nem az számít nekik, hogy minél több legyen a beoltott, hanem csak gazdasági és politikai érdekek játszanak ebben is.

2021. máj. 17. 08:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért az elég durva hogyha valaki nem Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson oltást kapott, nem kap uniós védettségi igazolást. Magyarul, utazni, dolgozni nem tud külföldön és ráadásul nem tudja beoltatni magát másik fajta oltással amit elfogadnak, mert ezt nem ajánlják a gyógyszergyárak.
2021. máj. 17. 08:37
 16/19 anonim ***** válasza:
26%
Bele van írva az igazolványba milyet kaptál? Vagy hogy hogy nem lehet utazni EU-n belül?
2021. máj. 17. 11:33
 17/19 anonim ***** válasza:
32%

El lett mondva, hogy amennyiben nincs (megfelelő számú) antitest, akkor is lehet védett az ember, mert a T sejtjei emlékeznek a vírusra, kialakult a memória. Nem emlékszem már pontosan, de bioszon is tanultuk, az Egyszer volt...

Az élet sorozatban is benne volt és máshol is olvastam, hogy a T-limfociták között vannak memóriasejtek. Most lehet, hogy pongyolán fogalmazok.

Hogy ki miben hisz a vírus veszélyességét illetően...

A lakosság kevesebb, mint tizede esett át rajta és kb 30 ezer a halott. Nem egyforma a szórása.

Az én ismerősi körömben kifejezetten sok a halott, aki pedig átesett rajta, kemény volt és máig szenved.

Én hiszek a külföldi kutatásoknak, melyek szerint 70% a poszt-COVID előfordulása. A tünetmentes fertőzés 10-20%,de közöttük is van poszt-COVID-os bőven.

Lehet, hogy valakinek az ismerősi köre abba a több, mint 90%-ba esik, akik MÉG nem kapták el a fertőzést. Vagy nem ismer a 30 000 halottból senkit.

Hogy ki minek hisz, az függ attól, mennyire figyelt biológiaórán, utánaolvasott-e a saját szervezezete működésének, az immunrendszernek, vagy a reklámokból tájékozódik.

Én csak az oltásban bízom.

2021. máj. 17. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:
15. Lehet utazni de karantén és tesztelési kötelezettséggel mint az oltatlanok. A munkavállalásnál pl. Ausztriában, már problémák lehetnek ha valaki oroszt vagy kínait kapott. [link]
2021. máj. 17. 13:03
 19/19 anonim ***** válasza:
17-es válaszomra várom az ellenérveket, esetleges hivatkozásokat, vagy épp orvosok, biológusok ellenérveit.
2021. máj. 17. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!