Oltásellenesek! Nem féltek az egészségügyi dolgozók miatt?
Én se venném be, mert sokszor voltam kontakt személy, párommal meg csókolóztam, stb is, mégsem kaptam el.
De regisztráltam, mert külföldre kell járnom.
Én az elejétől kezdve még mindig egy gazdasági húzásnak tartom ezt az egészet, persze van covid, de messze nem olyan súlyos, mint ahogy előadják a hírekben. Csak a sok hülye beveszi. Az oltásoknál is egyértelmű a helyzet, hogy az EU-nak és Amerikának sem az emberek élete számít(mert igazából annyira nincs is mitől félni), csak az, hogy a saját vakcináikat használják, még akkor is, ha az orosz sokkal jobb. Nem az számít nekik, hogy minél több legyen a beoltott, hanem csak gazdasági és politikai érdekek játszanak ebben is.
El lett mondva, hogy amennyiben nincs (megfelelő számú) antitest, akkor is lehet védett az ember, mert a T sejtjei emlékeznek a vírusra, kialakult a memória. Nem emlékszem már pontosan, de bioszon is tanultuk, az Egyszer volt...
Az élet sorozatban is benne volt és máshol is olvastam, hogy a T-limfociták között vannak memóriasejtek. Most lehet, hogy pongyolán fogalmazok.
Hogy ki miben hisz a vírus veszélyességét illetően...
A lakosság kevesebb, mint tizede esett át rajta és kb 30 ezer a halott. Nem egyforma a szórása.
Az én ismerősi körömben kifejezetten sok a halott, aki pedig átesett rajta, kemény volt és máig szenved.
Én hiszek a külföldi kutatásoknak, melyek szerint 70% a poszt-COVID előfordulása. A tünetmentes fertőzés 10-20%,de közöttük is van poszt-COVID-os bőven.
Lehet, hogy valakinek az ismerősi köre abba a több, mint 90%-ba esik, akik MÉG nem kapták el a fertőzést. Vagy nem ismer a 30 000 halottból senkit.
Hogy ki minek hisz, az függ attól, mennyire figyelt biológiaórán, utánaolvasott-e a saját szervezezete működésének, az immunrendszernek, vagy a reklámokból tájékozódik.
Én csak az oltásban bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!