Ha az lesz, hogy folyamatosan (pl. fél évente-évente) oltás szükséges covid ellen, akkor folyamatosan kéred majd az oltást?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 00:49
11/19 anonim válasza:
9 es nem vagy egyedül több százezer magyar nem ment már a másodikra.Ha nem így lenne nem lettek volna fenyegetve menjenek, mert bevonják a kártyát. Abból a 4,5 millióból jó ha lesz 3 a végére aki mindkettőt kérte.
12/19 anonim válasza:
6: igen, tök jól definiáltad a parazitát. Hát a vírus nem az. Jah és meghalni sem tud, mivel nem él.
14/19 anonim válasza:
Igen, egesz biztos. Addig legalabb, amig a virus le nem gyengül. Mert minden virus elöbb-utobb legyengül, de most meg nagyon veszelyes a korona virus.
15/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy aki az elsö oltast kerte, az nem ment el, vagy nem fog elmenni a 2. oltasra. Butasag lenne. Akkor miert ment egyaltalan el az elsöre- nem logikus. Aki ezt irta, valoszinü fantazial, erre nem is lehet hivatalos adat.
16/19 anonim válasza:
Ha ilyen veszélyes marad, akkor igen. Viszont ha legyengül, akkor nem feltétlenül. Lehet, hogy az oltás annyiba fog kerülni (legyengült vírusnál már nem hinném, hogy ingyen adják az oltást), amennyi a táppénz miatt kiesik plusz ha csak egy hét a betegség és elenyésző eséllyel van szövődménye, akkor bevállalom magát a betegséget is.
28/N
17/19 A kérdező kommentje:
18:32 az egy oltást ugy ertettem hogy mostanaban beoltatja magat a két adaggal, de jovore mar nem kér tobbet. Nem ugy ertettem hogy a mostanibol csak fél adagot kér.
2021. máj. 16. 18:40
18/19 anonim válasza:
Mivel csak a kartya kelett es elso utan kuldik... de sejtettem h kitalanak ra vmit -.-
19/19 anonim válasza:
Én 6 évvel ezelőttig szinte minden évben elkaptam egy influenza szerű betegséget. Az utólsóba egy hétig azt hittem belahalok. Ezt követően felvettem az influenza oltást. Azóta semmi bajom. Lehetnek mutánsok, de a korábbi oltás -úgy tűnik- ezek ellen is véd.
Fél év múlva csinálok antigén tesztet, s ezt követően döntök arról, hogy szükséges-e felvennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!