Mit tegyek hogy időre jöjjön meg a menszeszem?
1/2! Annak tartottam én is, de más megoldás nem volt. Kiszámíthatatlan volt mikor jön meg neki, ha pedig megjött szinte ömlött belőle valami darabos "trutyi". Nem örültem neki, de beláttam másképp nem lehet, túl "gyerek" volt még hozzá, az iskola sme tudta hogy kezelje. Mindegy, túl vagyunk a gyógyszereken,hál Istennek nem lett gond belőle.
2/2! Próbálta az anyja a tampont, az egészen picikét, de még az is nagy volt neki, na meg egyáltalán nem szerette volna. MOndtam a lányomnak, hogy ne aggódjon éppen emiatt, mert lehet ott az időjárás is oylan hogy nem tudnak fürödni..
Olvastam hogy kell 2-3 év, amig beáll a rendszeres menszesz, de lassan már az is eltelik.
Kedves 4/5 és 5/5!
Unokám 7 hónapra született cszászárral, mert anyukának terhességi mérgezése lett. /lehet más a neve, már nem tudom/Mindketten életveszélyben voltak, de végül is rendben haza jöhettek. Tehát nem tudom pontosan mennyi idős, mert naptár szerint augusztusi. Most lesz 11 éves, és már 9 évbes még nem volt amikor meg jött neki....
Lányom magánorvoshoz vitte eddig mindig a kislányt, bár sok probléma nem volt vele, nem beteges hál Istennek. Tehát ez a nőgyógyász is maánorvos volt. Gondolom ő úgy találta hogy tovább nem lehet szedni a gyógyszert, nehogy valami baj legyen a kislánnyal. Egyébként 158 centi, és 56 kiló az unokám. Fejlett, én is az voltam.:)
Itt most csak 1 hónapról lenne szó, amivel átblikkelnék, kitolnák a menszesz idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!