Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nők, ti mit gondoltok arról,...

Nők, ti mit gondoltok arról, ha egy nagyon náthás férfit láttok?

Figyelt kérdés
Olyan igazi orrhangon beszélő, vörös nózijú pasit

2021. máj. 11. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Hogy most vagy egy felelőtlen narcisztikus bunkó, aki magasról tojik rá, hogy hogy fertőzi át a környezetét (különösen ha még tömegközlekedik is, mert az szabályszegés), vagy azt, hogy egy rabszolga, akinek haldokolva is be kell járnia dolgozni. Egyik se túl hízelgő.
2021. máj. 11. 16:07
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es akkor már inkább rabszolga aki tömegközlekedik igen. Mondjuk ott van rajtam a maszk úgyhogy senkit nem fertőzök.
2021. máj. 11. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Akinek látszik a "vörös nózija" az vagy nem hord maszkot, vagy nem megfelelően, szóval ez irreleváns jelen esetben.

(Szerintem arra gondolt a 11-es, hogy rabszolga aki nem mehet táppénzre se, ami járna.)

2021. máj. 11. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem foglalkozok vele. Én is mindenhová elmegyek betegen is, akinek meg nem tetszik, az ne jöjjön a közelembe!
2021. máj. 11. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
77%
#14 Mondjuk ez egy világjárvány idején nem éppen a legmegfelelőbb magatartás...
2021. máj. 26. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!