Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A kórházban az orvos daja be...

A kórházban az orvos daja be a kúpot vagy magunknak kell? 16/l

Figyelt kérdés
Nemsokára műtétek és nem tudom hogy ki adja. De nem szeretném hogy más csinálja mert én is meg tudnám. És elég rossz hogy más csinálja, ha más kotorászik ott alul az olyan ciki érzés. Szerintetek? Én magamnak akarnám csinálni. Főleg úgy hogy még soha nem kaptam és nem tudom hogy milyen érzés. Fáj? Mert sokan mondták hogy nagyon fáj valaki meg azt hogy meg sem érzem majd. De attól még eléggé ijesztő. Ha segítenétek hogy hogyan csináljam vagy mit azt nagyon megköszönném.

2021. máj. 11. 06:28
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Az orvos biztos nem, max az ápoló. De felnőttek esetén lehet magadnak csinálni, neked is. 16 évesen már menni fog.

Valami krémet, vazelint kérj, úgy könnyebben becsúszik.

2021. máj. 11. 06:35
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Nővér adja be (legalábbis nekem sok évvel ezelőtt ő adta), nem tartom valószínűnek, hogy orvos ilyesmivel foglalkozzon.

Inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas, szóval túl lehet élni.

2021. máj. 11. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj. Nyugi. Az se fáj, hogy kakilsz, ugye? Akkor a kúp miért fájna?
2021. máj. 11. 07:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Túl vagyok rajta! a nővér adta be de így sem fájt 1 másodperc alatt bent volt és semmit nem éreztem.

Fura módon még jó érzés is volt.

2021. máj. 11. 12:43
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy nem fognak tolongani beadni. Először megkérldezik, hogy meg tudod-e oldani magadnak.
2021. máj. 13. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fáj egyáltalán, Inkább jò érzés , én szeretem
2023. márc. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!