Miért nem enged időpontot foglalni Pfizer vakcinára?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és már réges rég regisztráltam, de most nem enged időpontot kérni rá.2021. máj. 10. 10:47
1/7 anonim válasza:
Mert a 18. születésnapod után bármelyiket kaphatod, a mostani akció a 16-17 évesekre vonatkozik. Kicsit félrevezető a kommunikáció a kormány részéről, hogy mindig 16-18 évesekről beszélnek.
2/7 anonim válasza:
Ha 18 évas vagy bármelyik másikra regisztrálhatsz. Nem fogja engedni a Pfizert az kell a gyerekeknek kormánypárti politikusok családjának barátainak.
3/7 anonim válasza:
Talán mert elmúltál 18, de csak tipp.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg eléggé hülyén fogalmaztak, akkor jelen állás szerint az számít 18 évesnek, aki pont akkor regisztrál, mikor betöltötte a 18-at.
Mindegy, akkor beérem az astrazenecaval
2021. máj. 10. 11:04
5/7 anonim válasza:
Ez az akció a 18 alattiakra vonatkozik, mivel erre a korosztályra jelenleg csak a Pfizer engedélyeztette a vakcináját. A Moderna van még folyamatban. De idővel szerintem mindegyik engedélyeztetni fogja. Ha betöltötted a 18-at, bármelyiket kaphatod. Most még csak a kínaira, az oroszra, és az Astrára lehet időpontot foglalni. A Pfizer a fiataloké, a második körösöké, illetve a maradék megy a háziorvosokhoz, ahogy valamennyi Moderna is, mivel még ott is sokan várnak ezekre, akik mást nem kaphatnak. De szerintem egy-két hét, és a Pfizer is elérhető lesz időpontfoglalással.
6/7 anonim válasza:
Ez az egész csak arra megy ki, hogy rá lehessen fogni, hogy más azért nem kaphat Pfizert, mert kell a 16-17 éveseknek. 84 ezren regisztráltak, Pfizerből több százezer van most is és minden héten érkezik 2-3 száz ezer. Tette volna félre azt a 100 ezret, amit odadobott a potyázóknak, az miért nem volt jó? A mi torkunkon meg a gagyit akarják lenyomni.
7/7 anonim válasza:
Én januárban töltöttem be a 18-at, és tudtam időpontot foglalni, sms is jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!