16F vagyok. Nem regisztráltam az oltásra. Lehet belőle baj, ha beindul a suli meg stb?
10..
Kossy nem kell nekem szemelyesen adnak a csajok:))
Plusz a tesom 32 eves vezerigazgato es ő beszelt le hogy regisztraljak ő sem regisztral nem is fogja felvenni. Nem vesszuk fel.
És mi befolyasosak vagyunk. Nem is emiatt kerdeztem hogy a strand. Abba nem megyek bele itt.
Hagyjuk.;)
Huu mindig meglep hogy valaki ilyen minimál ésszel vezérigazgató..gondolom apuci vette neki a céget karira.
És az egy dolog hogy befolyásosak vagytok, én is...a törvények viszont mindenkire egyformán vonatkoznak(kivéve ha fideszes politikus vagy, akkor nem).
Mivel most már 16 évtől lehet oltásra regisztrálni 16 évtől kell a védettségi igazolás is a helyek látogatásához, utazáshoz stb.
Utazáshoz nem kell.
Tomegkozlekedeshez nem kell.
17:50
16 éves kortol lehet ??
Nem..18tol lehet.
16-18 ev kozottieknek majus 7.ig lehetett? Vagy nem?
Meg most is lehet? Én ugy tudom mar nem lehet..
Batyam 10 nyelven beszel.. igen.
#16.
Gyere el házhoz úgy beszéljél.
Vagy menj a tesom munkahelyére?
Ott is meglesz b+-va a szád.
Anyádnak meg szólok húzza ki a wifit. Csináld a leckéd kis takony morzsa.
Fosol mert akkor nem tetted volna fel a kérdést. Tojáshéjba meg nem illik belefingani
#18.
Minden kesz koszonom..
4-5 vagyok.
Durva eroszakos szemelyisegem van a bátyámnak ennel is durvabb lekezelobb. Ez van ezt kell szeretnetek mert ti dolgoztok az urak javáért. Mi pedig parancsolunk:)szius
Újabb kamu szar 🤣🤣🤣
Ezt teszi ha nem tudod magad lekötni mással, de sajnállak b+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!