Kísérlet folyik? Kísérleteznek rajtunk a Covid elleni oltással?
Pusztán józan paraszti ésszel belegondolva nem gyanús, hogy valami olyanra, ami elvileg az emberek egészségét és életét szolgálná, már-már úgy kell rákényszeríteni őket? A sok reklám, a sok hirdetés "celebekkel", a kirekesztés,szankciók bevezetése az oltatlanok esetében...
Pedig ugyebár mint tudjuk, kb semmire nem jó az oltás, ugyanúgy megbetegedhetsz és fertőzhetsz, rosszabb esetben meg is halhatsz az oltakozás után. Ennek tudatában, kinek és miért érdeke, hogy mindenki be legyen oltva? Elgondolkodtató.
Ez azért érdekes számomra!! Mért fizetnek?? Mert hagyod magad??
2
· Válasz
· 3 ó.
„A legérdekesebbek” szerinti rendezés van kiválasztva, így előfordulhat, hogy néhány válasz ki van szűrve.
Erzsébet Pajtás
Szerintem azért fizetnek, mert mindannyian kísérleti nyulak vagyunk, s a gyógyszergyártó megkapja a beoltottakról az információt, ezzel segítve a gyógyszer további gyártását, csak nálunk ez a pénz a zsebekben landol, nem kerülnek tovább a beoltotakhoz.
1
· Válasz
· 2 ó.
László Farkas
Erzsébet Pajtás Így van!!!!!
Én csak azt tudom, hogy - bár rengeteg ismerősöm és jómagam is elkaptam a vírust-, egyik sem halt bele, nem volt extrább egy megfázásnál. Oltás után hirtelen elhunyt pedig sajnos több is akad, a mellékhatásokról nem is beszélve.
Illetve olyan is van, aki hosszas betegség után elhunyt a betegsége okán, majd a családjának felvetették, hogy lehetne e a halál oka covid.. :)
Kicsit próbáljuk már meg nem átlag ember szintjén szemlélni a dolgokat és nem a jaj világjárvány van szinten ragadni. Level up-oljatok végre, és nézzétek a kép egészét, ne csak azt, amit tévében, magyar sajtóban vagy magyar platformokon láthattok.
Ja, és informálódjatok Izraelről angol nyelvű hiteles oldalakon ;) szépen eladták. Afrikai országban tervezték a kísérletet a vakcikkal, de bármilyen korruptak, abba még ők sem mentek bele. Érdekes, hogy nekünk is mindenféle jóság érkezett...
Továbbá az indiai helyzet sem olyan, mint ahogy beállítják az ijesztő indiai mutánsukkak, évekkel ezelőtti fotókat használnak pánikkeltésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!