Menjek el orvoshoz a fülemmel?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja megpiszkáltam a bal fülem, nem volt akkor semmi, másnap reggelre éreztem, hogy tompán hallok vele. Csináltam fülgyertyákat, kezdetbe semmi javulást nem tapasztaltam, vagy 6 dobozzal (6x2) szóval 12-őt használtam rá de semmi. Aztán úgy abbamaradt, kb. 3 napja kezdett el fájni egy kicsit, néha belenyílal és megint tompán hallottam. Melegvízes fültisztítóval megpróbáltam NAGYON óvatosan benyúlni, és "hallottam" hogy hozzáér, amikor kivettem az egész szinte feketés, sötét narancs zsírral volt tele, és azóta hallom ahogy "recseg" a fülembe... mit tudnék csinálni?2021. máj. 6. 09:16
1/3 anonim válasza:
Hát ha fáj én elmennék orvoshoz, ő majd kitisztítja...
Esetleg valamilyen tisztító fülspray-t vagy cseppet próbálj ki.
2/3 anonim válasza:
Ja és a fülgyertya egy baromság, nem lesz tisztább tőle a füled...
3/3 A kérdező kommentje:
#2 sose volt baj a fülemmel, és a gyertya "természetesebb" módszernek tűnt. Valami sprayre beruházok, ha nem javul valószínű, hogy elmegyek megnézetni.
2021. máj. 6. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!