Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » EARFOLD fülplasztikát végeznek...

EARFOLD fülplasztikát végeznek Magyarországon?

Figyelt kérdés
Láttam , hogy Angliában működik ez a módszer. Tud valaki olyan orvost , aki elvégzi ezt a fajta beavatkozást?

2021. máj. 5. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint egyelőre nem végeznek ilyet. Csak hagyományos fülplasztikát. Nekem is az volt és meg vagyok elégedve az eredménnyel.
2021. máj. 7. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a fülkagylóm felső része áll ki. "Hagyományos" műtét után is kiállna, még természetellenesebben nézne ki. A felső részét kellene csak visszaállítani. Erre ez az earfold eljárás jó lehetne, csak kérnés mennyire nyomja/mennyire fáj a fülnek, hogy folyamatosan nyomja. Kb mintha mindig hajpántot, vagy sapkát viselnél, mintha mindig az oldalod feküdnél. Nincs porc eltávolítás. Gyors és olcsó. Viszont kérdéses milyen lehet hosszú távon...
2021. júl. 26. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!