Van esély rá, hogy Sputnik V oltással lehet majd később utazni Eu-n belül?
Figyelt kérdés
Sputnik vakcinàt kaptam.Tudom, hogy még nem fogadták el Euban,de szerintetek el fogjàk fogadni egy éven belül és lehet vele külföldre utazni?
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 5. 16:05
1/10 anonim válasza:
Úgy tudom, beadták a dokumentumokat engedélyezésre, most vizsgálják. Szerintem 2-3 hónapon belül engedélyezni is fogják. De az is lehet, hogy jóval hamarabb. A jövő évig biztosan nem kell várni rá.
2/10 anonim válasza:
Az EU-nak nincs a nyelve az oroszok hátsójában, mint a magyar kormányfőnek, szóval szerintem esélytelen. De majd kiderül.
3/10 anonim válasza:
Szerintem engedélyeztetve lesz hamarosan, a Sinoval együtt.
4/10 anonim válasza:
Folyamatban van az engedélyezése, szóval szerintem igen.
(Amúgy legrosszabb esetben negatív PCR kell majd, szóval pánikra nincs ok. :D )
5/10 anonim válasza:
Vizsgálják jelenleg, de a szlovák, brazil stb botrány után azért elég esélytelen.
6/10 anonim válasza:
Már vizsgálják, ha nem találnak vele bajt, akkor onnantól egyenértékű lesz a Pfizerrel utazás szempontjából. Németország és Ausztria is jelezte már, hogy amint megvan az EMA engedély, ők is vennének. Nehéz megjósolni mi lesz, de nekem érzésre az tűnik valószínűbbnek, hogy megkapja.
7/10 anonim válasza:
#5: A szlovák történet csak politika, a brazilok meg attól félnek, hogy náthásak lesznek tőle.
8/10 anonim válasza:
Most már én is idegeskedek kicsit, mert Sinopharmot kaptam és juni elején utazok Ausztriába. Remélem elfogadják.
9/10 anonim válasza:
8
Ha lesz Eu-s vakcinaútlevél a Sinot biztosan nem fogják elfogadni. De nem kell aggódni egy PCR-teszttel ki lehet váltani továbbra is.
10/10 anonim válasza:
#8: A Sinopharmra úgy tudom, nem adtak be engedélykérelmet, így nem is fog EU engedélyt kapni. Az országok köthetnek egymás között megállapodást. Egyedül ebben bízhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!